Kontakt os i dag

på telefon: 56 16 76 66

​​"Vi gør det nemt ... Når du skal holde fest"

​Kontakt os i dag på telefon: 56 16 76 66

Leje af duge & Servietter

Vi leverer leje af duge og stofservietter i mange størrelser og farver fra vores base i St. Salby nær Køge. Lej duge og servietter i stof der passer til lige netop din fest i eksempelvis Køge, Roskilde, Ringsted, Greve eller Stevns.

Når du skal holde en stor fest, så er der mange, som sætter pris på, at både duge og servietter og resten af det pynt, der er at finde i festlokalet eller teltet passer sammen. Hos Faxe Teltudlejning Jack Østergard lejer vi duge og servietter ud til mange festlige anledninger.

Bredt udvalg af farver når du vælger leje af duge og servietter

Hos Køge Service Udlejning kan vi tilbyde dig et stort sortiment af forskellige farver duge og servietter. På den måde kan du helt selv vælge den type servietter og duge, som passer til det arrangement, du skal afholde.

Lad farverne være prikken over i’et når du vælger leje af duge og servietter

Vælg en flot farve til dine duge og servietter, sådan at de kan være prikken over i’et til din fest. Vores brede sortiment af duge og servietter er alle lavet i flot stof, sådan at bordet får et eksklusivt look, når de ligger derpå. Vi samarbejder med Store Heddinge Dampvaskeri, som sørger for at alle duge og servietter er presset og strøget helt perfekt.

​Vores samarbejdspartner er Store Heddinge Dampvaskeri. Vi har et stort udvalg, så benyt gerne vores kontaktformular eller ring på 56167666 for nærmere oplysninger om priser mm.

Du kan se vores priser her

​Er du i tvivl om noget som helst?

​Send os en besked via formularen herunder.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Faxe Teltudlejning Jack Østergard  - CVR: 26509009 

Afdeling i Rønnede

Industrivej 27, 4683 Rønnede

Telefon: 56712425

E-mail: faxetelt@mail.dk​​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook​